För besökare

Mässan håller till i Folketshus i Bagarmossen. Mässan är öppen mellan 10 och 16.

Kom och känn på ergonomiska selar, sjalar, hemsydda grejer, tygblöjor, normmedvetna böcker, giftfria leksaker och ekologiska kläder i naturmaterial.
Härligt flum för alla! Såväl för dig som bor i skogen utan wifi som för dig som har kostymjobb men helst vill låta ditt barn slippa bada i kemikalier. Vi strävar efter att sprida företag och projekt som är lokala, hållbara och har barnperspektiv.

Lär dig mer om babypottning, babytecken, alternativa förlossningsmetoder och att knyta bärsjal. Eller bara spana runt, träffa nya och gamla vänner och ta en kopp kaffe!

I år kommer mässan att fyllas med föreläsningar och workshop, program kommer snart. Observera att lokalerna tar begränsade åhörare och det finns ingen möjlighet till förhandsbokning för att delta.

Inträde: 70kr för vuxna, gratis inträde för barn. Ta med kontanter, många utställare tar även swich. Det går även att förboka en biljett. då kostar det 50kr plus 6 kr i bokningsavgift.
Förboka din biljett.

OBS! Barnvagnsparkering finns utanför huset, ta gärna med er lås för att låsa vagnen, inne i mässlokalerna finns det tyvärr inget utrymme för att gå runt med barnvagn. (vi gissar att majoriteten av besökarna har småbarn så det rör sig om väldigt många vagnar som kan blockera utgångar). Parkera vagnen utanför eller om möjligt lämna den hemma. Vi ber om ursäkt om det ställer till det men det är för allas säkerhet! Självklart är det ok med vagn för barn med särskilda behov.

Tillgänglighet: God (platt entré och stortoa finns). Mer info:http://bagisfh.se/tillganglighet/
Barn är varmt välkomna men vi vill flagga för att det inte finns några bra ytor att leka på eftersom det kommer bli trångt. (Men det finns gott om lekplatser i närheten om ni är flera vuxna!)

I år kommer det finnas Kaféförsäljning och även en mindre lekhörna i mellansalen. Vegan Schmegan Foodtruck kommer i år stå utanför Folkets Hus..